THE 5-SECOND TRICK FOR خواص عسل

The 5-Second Trick For خواص عسل

The 5-Second Trick For خواص عسل

Blog Article

مصرف عسل می تواند علائم را کاهش دهد و به شما کمک کند خواب بهتری داشته باشید.

همچنین نوزدانی که عسل در رژیم غذایی آن‌ها وجود دارد کمتر گریه می‌کنند.

در پژوهشی که در اوکراین انجام شد، محققان به این نتیجه رسیده‌اند که کسانی که منظم و روزانه عسل طبیعی مصرف می‌کنند، احتمال کمتری دارد تا دچار بیماری‌هایی نظیر آنفولانزا، التهاب ریه و سایر بیماری‌های ویروسی شوند.

این صفحه آخرین‌بار در ‏۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴ ساعت ‏۰۷:۳۷ ویرایش شده است.

سپس شانه‌های کندو برداشته شده و عسل آن توسط دستگاه استخراج عسل یا همراه با خود شانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. عسل معمولاً فیلتر می‌شود تا موم و سایر بقایای آن پاک شود. قبل از اختراع کندوهای دست‌ساز، زنبورهای عسل اغلب قربانی جمع‌آوری عسل می‌شدند. زنبورداران قبل از جمع‌آوری عسل اطمینان حاصل می‌کنند که زنبورهایشان غذای کافی برای زنده ماندن در زمستان را دارند و این کار را با گذاشتن مقداری عسل در کندوی عسل یا با تهیه آب قند یا شکر کریستالی یا کیک عسل برای آن‌ها انجام می‌دهند. مقدار مواد غذایی لازم برای زنده ماندن در زمستان به نوع زنبور و طول و شدت زمستان‌های آن منطقه بستگی دارد. بسیاری از گونه‌های جانوری علاقهٔ زیادی به عسل دارند.[۲۵]

همچنین، می تواند در درمان عفونت های پوستی مانند زخم ها و برخی از عفونت های قارچی مؤثر باشد.

این آنزیم ها می توانند به هضم مواد غذایی کمک کرده و مشکلاتی مانند سوزش معده یا گرفتگی معده را کاهش دهند.

در طب اسلامی نیز زکریای رازی در حدود ۱۰۰۰ سال پیش عسل را مهمترین درمان برای بیماری سل معرفی کرده است.

یونانیان باستان تصور می‌کردند که خدایان چون خوراک بهشتی می‌خوردند، فناناپذیر و ابدی گشته‌اند.

و پروردگار تو به زنبور عسل وحی [الهام غریزی] کرد که از پاره‌ای کوه‌ها و از برخی درختان و از آنچه داربست [و چفته‌سازی] می‌کنند، خانه‌هایی برای خود درست کن سپس از همه میوه‌ها بخور، و راه‌های پروردگارت را فرمانبردارانه، بپوی.

نسبت فروکتوز به گلوکز: خواص عسل این فاکتور نشان می‌دهد که به زنبور تغذیه مصنوعی غیر ساکارزی مانند شربت گلوکز داده نشده است.

عسل زهراق: این نوع عسل از شهد گل های زهراق (یا گیاه زهراق) استخراج می شود. زهراق یک گیاه دارویی است و عسل زهراق دارای خواص دارویی خاصی است.

در ایران این تصور غلط وجود دارد که اگر عسلی رس ببندد یا به اصلاح شکرک بزند، تقلبی است در حالی که علت شکرک زدن عسل به دلیل وجود گلوکز (یکی از قندهای موجود در عسل) در آن است؛ از آن‌جایی که عسل چه طبیعی باشد، چه شربتی و چه تقلبی این قند را در ساختار خود دارد، پس امکان شکرک زدن برای هر عسلی ممکن است رخ دهد و بنابراین شکرک زدن عسل نمی‌تواند معیار خوبی برای تشخیص طبیعی یا تقلبی بودن عسل باشد.[۳۲]

۲.مضرات ناشی از مصرف زیاد: همانطور که گفتیم بیش از ۹۰ درصد از وزن خشک عسل را قندها یا همان کربوهیدارت‌ها تشکیل می‌دهند.

Report this page